BAXTER SAA MENNÄ

Huuhkaajien päävalmentaja Stuart Baxter on näyttönsä antanut. Kolme peräkkäistä häviötä riittää. Juuri nähdyssä Unkari pelissä päävalmentaja jäätyi kentän reunalle. Vaihdot olisi pitänyt suorittaa aikaisemmassa vaiheessa.

Enkä ymmärrä miksei Alexei Eremenko junior mahdu kunnolla joukkueeseen. Jalkapallojoukkueessa ei ole koskaan liikaa taitoa ja juonikkuutta. 

Suomen tämän hetken maajoukkueessa pelaavat sellaiset nimet kuin  Perparim Hetemaj, Peter Enckelman, Otto Fredriksson, Niklas Moisander, Tim Sparv, Kasper Hämäläinen, Alexei Eremenko, David Sjölund, Roni Porokara, Roman Eremenko, Shefki Kugi, Jonatan Johansson ja Mikael Forssell.  

Kun uutta mahdollista päävalmentajaa valitaan, niin ei Suomen Palloliiton pidä kysyä lausuntoa ainakaan Keski-Pohjanmaan liiton nokkamiehiltä.

Uuden päävalmentajan täytyy olla suvaitsevainen kielikysymyksissä ja nähdä pohjoispäädyn lisäksi koko kenttä. Kuten edellä lueteltu pelaajalista osoittaa, niin ainoastaan suomenkielisillä pelaajavalinnoilla pistepussimme ei varmasti kartu eikä myöskään yhden suunnan pelitaktiikalla.

Ihmettelen, ellei huuhkaajien päävalmentaja vaihdu. Nyt vaaditaan puheenjohtaja Sauli Niinistöltä päättäväisiä otteita.