AHTAAJAT PANIVAT VIENNIN SEIS

Auto- ja kuljetusalan ajokortiton päällikkö Timo Räty jatkaa edeltäjiensä Risto Kuisman ja Kauko Lehikoisen kovaa linjaa. Mitään kaihtamatta kansantalouttamme vakavasti häiriten lakkokenraali Räty pani ahtaajat sulkemaan satamat ja pysäyttämään viennin.

Tämä on kovaa peliä. Suunnilleen puolet kansantulosta muodostuu viennistä. Kun vienti alkoi elpyä johtuen heikkenevästä eurosta, niin hyväpalkkaiset ahtaajat Rädyn johdolla upottivat nämä  talouskasvun tärkeät siemenet ahtojäihin. Toivottavasti valtakunnansovittelija Esa Lonka saa tämän kansantalouttamme vahingoittavan lakon pian loppumaan.

Esimerkiksi asuntoyhtiöitten talonmiehillä on hallussaan yleisavain, jolla pääsee kriisitilanteissa jokaiseen huoneistoon. Kansantaloutta vakavasti uhkaavien häiriöiden selvittämisessä ja ratkaisemisessa pitäisi maan hallituksella olla avainnipussaan myös jonkinlainen yleisavain, jolla voisi vakavat talouden häiriöt ratkaista ja torjua itsekkäiden avainryhmien kohtuuttomat vaatimukset.