TOTUUDEN VASTAISTA UUTISOINTIA

Tiistainen puhemiesvaali, jossa Sauli Niinistö sai vain 89 ääntä on kirvoittanut kaikkitietävän median paasaamaan, että eduskunta käyttäytyi lapsellisesti ja että eduskunta menetti arvovaltaansa.

Kansanedustajat toimivat täysin oikein, kun antoivat selkeän viestin kukkopoika Niinistölle. On huvittavaa, että lehdistön ihannepoikaa kohdellaan mediassa silkkihansikkain. Kaikki asioita vähänkin seuraavat tietävät, että Niinistö on ollut työpaikallaan eduskunnassa mielivaltainen esimies. Ei tämä protesti suinkaan kohdistunut kulujen karsintaan vaan puhemiehen muita kansanedustajia vähätteleviin lausuntoihin ja ylimieliseen käytökseen.

Monet muistavat Niinistön lausunnon eduskuntalon henkilökunnasta ja omista kolleegoistaan: ” Kyllä meillä täällä näitä veijareita piisaa.” Sama millä työpaikalla johtaja käyttäytyisi Niinistön tavalla, niin takapuolta penkkiin pantaisiin varmasti ja istuttaisiin pomo muihin tehtäviin. Ei tässä lehdistön mielestä lapsellisessa tapahtumassa olleet mukana yksin kansanedustajat vaan tällä episodilla oli myös henkilökunnan vaitelias tuki.

Eikä se mikään salaisuus ole, että lehdistön kultapoika Niinistö ollessaan valtiovarainministerinä itketti naisministereitä ja kohteli heitä ja heidän budjettejaan todella inhottavan ylimielisesti ja käytti punakynää itsevaltiaan tavoin.

Miksi ei vahtikoiran tavoin lautakasoja tutkinut valtamedia anna totuuden mukaista kuvaa eduskunnan puhemiehestä? Turha on myös luulla, että käyty puhemiesvaali olisi ollut opposition operaatio. Kyllä tässä olivat vastakkain kansanedustajat ja toivottavasti  käyttäytymistään muuttava Niinistö.

2 kommenttia artikkeliin ”TOTUUDEN VASTAISTA UUTISOINTIA”

Kommentointi on suljettu.