ENGLANNIN LIIGA ALKAA

Meille brittifutiksen ystäville alkavat taas lokoisat ajat. Englannin valioliiga pyörähtää käyntiin lauantaina. Canal+ näyttää tulevalla kaudella otteluita kiitettävästi. Myös liigacupin ja mestareiden liigaa tulee näiltä maksullisilta kanavilta.

Mestaruustaistelu tullaan käymään todennäköisesti neljän suuren Manchester U:n, Chelsean, Liverpoolin ja Arsenalin kesken. Mutta mitä tekee hurjasti rahaa uusiin pelaajiin käyttänyt Manchester City? Kuinka onnistuu suosikkijoukkueeni Tottenham?

Tottenham on vahvistunut viime kaudesta. Koossa pitäisi olla iskukykyinen ja taidokas joukkue. Toivottavasti sarja lähtee Spursin osalta käyntiin paremmin kuin viime vuosina. Tulevana sunnuntaina White Hart Lanella vierailee Liverpool, joten sarja alkaa heti tosi tarkoituksella.

Tottenhamin keskikenttä ja hyökkäyskalusto ovat kansainvälistä luokkaa. Puolustus on edelleen mähdollisesti se akilleen kantapää. Odotan, että Tottenham murtautuu sarjan keskikastista ainakin kärkikuusikkoon. Tottenhamin manageri Harry Redknapp on paljon vartijana. Odotukset ovat jälleen kovat.