SENSAATIOLEHDISTÖ ON RIESA

Parasta aikaa yrittävät huippuhiihtäjä Virpi Kuitunen ja menestynyt yrittäjä Jari Sarasvuo pitää yksityisyydestään kiinni. Määrättyjen lehtien kuvaajat jahtaavat heitä tuntikausia kuten luontokuvaajat riistaansa. Kun kuvia on saatu niin aina niihin sitten teksti sorvataan.

Kuitunen ja Sarasvuo ovat vankeja omassa kodissaan. Jos menet pihallesi, niin silloin jostakin puskasta välähtää. Olet lehden palstoilla. Ei hääviä elämää. Jari Sarasvuo tykitti lopen kyllästyneenä Aamulehdessä kovin sanoin näitä salaa ampujia. Ymmärrän häntä.

Sanotaan, että julkisuuden kanssa on pärjättävä. Niin on määrättyyn rajaan asti mutta kyllä johonkin on vedettävä sopivaisuuden rajaviivat. Jokaisella ihmisellä on oikeus viettää rauhassa yksityiselämäänsä. Sitä tulisi lehdistönkin kunnioittaa. 

Pääministeri Matti Vanhanen oli oikeilla jäljillä, kun hän lähti oikeusteitse hakemaan itselleen edes jonkinlaista yksityisyyden suojaa. Tällä hetkellä näissä asioissa Suomessa vallitsevat villin lännen lait, joita media itse tulkitsee.