“JO RIITTÄÄ 69. PUOLUEEN PITÄÄ OTTAA UUSI ASENTO”

Keskustan kannatuslukemat ovat nyt niin alhaalla, etteivät vanhat asennot riitä. Eikä pikku korjaaminen asian tilaa paranna vaan on ryhdistettävä kokonaan uusi asento. Värittömän ja harmaan pääministeri ja keskustan puheenjohtaja Matti Vanhasen otsikon leikkimielinen tekstiviesti sai tosikot ja sensaatiomediat lähes tolaltaan.

Kyllä noista sanoista saa jonkinlaisen eroottisen latauksenkin, joka sen puutteesta kärsii. Mutta ei noista sanoista nyt pitäisi valtakunnan mylläkkää syntyä. Liki viatonta sanallista vaalipelleilyä. Pääministerikin on vain ihminen. Jos saa puhua vain pelkkää asiaa näin syvän laman vallitessa, niin hulluksihan sitä tulee.

Eikä missään touhussa uusi asento ole pahasta, jos vanha ei enää toimi.   

Yksi kommentti artikkeliin ”“JO RIITTÄÄ 69. PUOLUEEN PITÄÄ OTTAA UUSI ASENTO””

  1. Tässä maassa on jo pitkään ollut vallalla viihteellistymisen kulttuuri joka koskee myös politiikkaa. Haetaan sensaatioita ja kaivetaan komeroita. Iltalehti on jopa siirtänyt viihdetoimittajan politiikan toimittajaksi. Kyllähän sen arvaa minkälaista laatujournalismia siinä syntyy.

Kommentointi on suljettu.