VOI HAKA PARKAA

Valeri Popovits valkeakoskelaistunut huippujalkapallolija sai viime viikolla omalta seuraltaan käsittämätöntä kohtelua. Hänelle ilmoitettiin nyt joulun alla ettei sopimusta uusita.  Ravintoloitsija Sedu Koskinen FC Hakan uusi pääomistaja vielä saatteli lehtien palstoilla Popovitsin tylyin sanoin ulos joukkueesta. Upealle kunniakkaasti seuraa palvelleelle jalkapalloilijalle ei annettu mahdollisuutta hyvästellä asiaan kuuluvasti yleisöään. Hänet häädettiin ulos talosta kuten torppari. Raha ja järki saatikka sivistys eivät kyllä kulje käsi kädessä.

Valeri ”Tsaari” Popovits on minun ja monien muidenkin mielestä paras ja taidokkain ulkomainen jalkapalloilija, joka on kotimaisessa sarjassa pelannut. Saavutukset puhuvat puolestaan. Hänet on valittu neljä kertaa Veikkausliigan parhaaksi pelaajaksi ja hän on tehnyt sarjassa eniten maaleja yhteensä 163. Hän pelasi Hakassa 15 kautta  yhteensä 378 ottelua. Hän jakaa Kimmo Tarkkion kanssa yhden kauden maaliennätyksen 23 maalia 29 ottelussa. Hakan riveissä Popovits saavutti 5 Suomen mestaruutta ja kolme Suomen cupin mestaruutta.

Perinteikäs jalkapalloseura Valkeakosken Haka on joutunut sivistymättömiin käsiin. Voi Haka parkaa.