JOKO TAI VAI SEKÄ ETTÄ?

Olen ylpeä puolueestani. Keskusta on uudistuspuolue, joka ei jäänyt sivusta siunailemaan maailman menoa, vaan se on vallan keskiössä maamme tulevaisuutta luomassa. Ja on mieluisaa todeta, että yhä useammin Keskusta vastaa kiperiinkin kysymyksiin  sekä että eikä joko tai.

Pääministeri Matti Vanhanen toi esiin asumisen eri vaihtoehtoja. Hän maalasi unelmaa puutarhakaupungeista. Yllättävästi vihreiden Osmo Soininvaara parahti, ettei saa rakentaa muualle kuin junanradan varteen. Kuitenkin esimerkiksi kaunis, puutarhamainen Tapiola on ollut vuosikymmenet asumisessa Suomen näyteikkuna maailmalle. Kaupungeissakin Keskustan linjana on  sekä omakotitaloja että kerrostaloja. Ja kyllä bussillakin työmatka taittuu.

Monesti ajetaan tilanne suotta joko tai tilanteeseen. Kyllä vaihtoehtoja useimmiten löytyy enemmän kuin yksi. Vakion veikkaajat ovat aina olleet yksi-risti-kaksi tilanteessa. Ratkaisu on kuitenkin aina veikkaajankin haettava. Sekä että ei ole hapuilua eikä päättämättömyyttä. Useimmiten se on viisautta. Jopa suuntautumisessa.

Sekä nais- että miespappeja, sekä yksityistä että julkista terveydenhoitoa, sekä kaupunki-että maaseutumaista asutusta, sekä julkista- että kunnallista palvelutuotantoa, sekä julkista että yksityistä liikennettä, kasvatuksessa tarvitaan sekä selkeitä rajoja että kannustusta. Listaa voisi jatkaa.

Arvoisat äänestäjät käyttäkää äänioikeuttanne tulevan lokakuun mielenkiintoisissa kunnallisvaaleissa. Äänestämällä täytätte sekä kansalaisvelvollisuutenne että voitte myös vaikuttaa alueenne asioihin. Sitä ennen nautitaan syksyn kauniista ruskasta.