VAMMALASTA KAKSI MITALIA KÄLVIÄLLE

Viime viikonlopun SM-maastojuoksut Vammalassa menivät kälviäläisittäin erinomaisesti. Tarmon juoksijat toivat tuliaisinaan kaksi joukkuekilpailun kolmatta sijaa.

Miesten pitemmällä 12 kilometrin matkalla juoksijamme Juho Pirkola, Petri Kykyri ja Pasi Hautamäki juoksivat joukkuekilpailun pronssimitalin. Pirkola oli komeasti viidentenä, Petri Kykyri 19:s ja Pasi Hautamäki 26:s. Tavoittena pojilla oli mitali, joten kaikki meni suunnitelmien mukaan.

Tarmon alle 17-vuotiaat pojat Jorma Hietala, Niko Jylhä ja Tero Järvinen toivat myös mukanaan joukkuekisan pronssia. Poikien kolmas tila oli positiivinen suoritus. Kilpailu oli tiukka. Meidän poikien pronssi ratkesi siihen, että Kälviän kolmannen juoksijan sijoitus oli parempi kuin Joensuun juoksijan.

On aihetta onnitella Tarmon juoksijoita hyvistä suorituksista. Myös valmentaja Jouni Kykyriä on syytä kiittää erinomaisesta työstä valmennuksessa ja nuorten innostamisessa. Nuorten parissa työskentely ja heidän urheiluharrastustensa edistäminen on arvokasta toimintaa.