LIPPONEN JA MUUT INTELLEKTUELLIT

Lipponen nimeää Suomen älyköt tuoreessa kirjassaan JÄRKI VOITTAA – SUOMALAINEN IDENTITEETTI GLOBALISAATION AIKAUDELLA. Kirjassa oleva lista viisaista ei ole yllätyksellinen. Se koostuu valtaosaltaan demaripoliitikoista. Muutaman toisinajattelijan Lipponen on päästänyt ikään kuin vahingossa mukaan.

Kuningasälykkönä on presidentti Mauno Koivisto, joka järjettömällä vahvan markan politiikallaan yhdessä pääministeri Harri Holkerin kanssa syöksi Suomen historiansa pahimpaan taloudelliseen kurimukseen.

Lehtien mukaan Lipposen älykkölistalla ovat lisäksi ainakin seuraavat demarit Kalevi Sorsa, Arvo Salo, Ulf Sundqvist, Per-Erik Lundh, Lauri Ihalainen, Erkki Liikanen, Jörn Donner, Pekka Korpinen ja tietenkin itse Paavo Lipponen.

Kyllä Lipposen listan rinnalle pitäisi tuoda eräänlainen Schindlerin lista, jonka avulla pelastettaisiin älykkösarjaan muitakin kuin sosialidemokraatteja. Voisi älykkölistauksessa olla useampia nimiä myös politiikan ulkopuolelta.

Paavo Lipponen on tullut vanhaksi. Lista on yksipuolisuudessaan naurettavan narsistinen.