KÄRPÄN TÄLLINGILLÄ

Aina pyhien jälkeen palataan yksinkertaiseen päiväjärjestykseen, arkitodellisuuteen. Pääsiäisen pyhät ja hiljainen viikko eivät valitettavasti tainneet paljon auttaa ulkoministeri Ilkka Kanervan hankalaa tilannetta.  On menossa arvostetun urheilumiehen tukala ratakierros.

Vaikka enemmistö suomalaisista antaisi hänen jatkaa nykyisellä postillaan, niin Kokoomuksen on todennäköisesti vihellettävä kiusallinen kännykkäpeli poikki. Valitettavasti, sillä ulkoministeri Kanerva on hoitanut tehtävänsä hyvin.

Tilanne ei kestä yhtään lisäjuonnetta ja on vaikea kuvitella, etteikö niitä tule. Jos ei synny, niitä  synnytetään. Kokoomuksen eduskuntaryhmässä käydään jo vilkasta keskustelua seuraajasta.  Arvostetun ministeriön johtoon on tulijoita. Ulkoministeri Ilkka Kanerva istuu nyt kärpän tällingillä.