KOKKOTYÖSÄÄTIÖ TEKEE ARVOKASTA TYÖTÄ

En ymmärrä Kokkolan kaupungin suhtautumista Kokkotyö-säätiöön. Jo aiemmin kaupunki teki kielteisiä päätöksiä muutamaan sen projektiin. Nyt sitten oli kysymys 150.000 e avustuksesta. No se on tietysti iso summa mutta se olisi mennyt hyvään tarkoitukseen.

Kokkotyö-säätiö tekee arvokasta työtä juuri sellaisten ihmisten parissa, jotka ovat jo osittain pudonneet tai ovat putoamassa yhteiskunnan rattailta. Ei kaupungilla ole korvaavaa divisioonaa tällaiseen työhön.

Kaupungin säästöistä tässä ei voi olla kysymys. Näillä kielteisillä päätöksillä loppulasku kaupungille sakkomaksuineen on suurempi kuin nyt lyhytnäköisesti tehty kielteinen ratkaisu. Lisäksi tämä päätös on inhimillisesti tarkasteltuna kova.

Mielestäni Kokkotyö-säätiössä tehdään kaupungin taloudenkin kannalta hyvää työtä. Sitä työtä pitäisi kannustaa eikä taklata.​