DEMARIT VAIKEUKSISSA

Keskustan johtama Juha Sipilän hallitus on tehnyt ja joutuu tekemään kipeitä ratkaisuja oikaistaakseen maan taloutta ja saattaakseen Suomen nousu-uralle.Nyt näyttää siltä, että hallitus on ponnisteluissaan onnistumassa. Kasvun oraita on tullut näkyviin. Hyviä uutisia on kuulunut Uudestakaupungista ja muualtakin Suomesta. Paljon mielenkiintoista talouden pöhinää on vireillä monilla paikkakunnilla.

Samaan aikaan hallituksen ponnistelujen kanssa demarit puheenjohtajansa Antti Rinteen tahdittamana ovat keskittyneet lupaamaan ilmaisia palveluja kansalaisille ja kritisoimaan hallituksen ponnisteluja.

Ihmiset ovat havainneet, ettei Rinteen johdolla maata saada kuntoon. Demarit ovat ajautuneet näköalattomaan arvostelijan asemaan. Tämän todistavat mielipidetiedustelujen tuloksetkin. Oppositioasema ei ole demareitten kannatusta nostattanut.

Ihmiset ymmärtävät, ettei pelkällä vastustamisella ja jarruttamisella maan asioita saada kuntoon.

Yhteistyöllä ja yhteen hiileen puhaltamalla asiat kääntyvät parempaan asentoon.