YSTÄVYYDEN SILLALLA-SÖPRUSE SILLAL

Ystävyyden sillalla : ystävyyskuntatoiminnan juhlakirja Kälviän nykyisen Kokkolan kaupungin ja Järva-Jaanin kuntien välisestä ystävyyskuntatoiminnasta vuosilta 1991-2011 = Sõpruse sillal : juubeliraamat Kälviä valla, nüüdse Kokkola linna ja Järva-Jaani valla vahelistest sõprussuhetest aastatel 1991-2011 / toimittaja Tapani Hankaniemi ; [käännöstyö: Malle Kolnes, Ene Rästa]

Tällainen muisto tulla tupsahti eteeni kun selailin ystävyyskuntamme Järva-Jaanin tiedotussivuja. Kirjan aihe on nyt enempi kuin ajankohtainen. Nyt pitäisi kaikkien kansojen astua rauhan tielle. Vihanpito ja aseiden kalistelu pitäisi kieltää. Mutta kuka kieltää? Toivottavasti itä ja länsi löytävät toisensa ja yhteisen mission. Nyt soisi rauhan ja rakkauden kellojen soivan  kaikille ja kaikkialle.

Meidän jokaisen olisi syytä kävellä ystävyyden sillalla – söpruse sillal.