SINIPUNA EI TOIMI SUOMEN JALKAPALLOSSA

Pian pitäisi alkaa kotimaisen jalkapallon pääsarja Veikkausliiga. Mutta vielä ei tiedetä mitkä joukkueet siinä pelaavat. Oulu lempattiin jokin aika sitten ulos ja nyt Tampere aivan sarjan alkamisen kynnyksellä. Tuntuu ihmeelliseltä touhulta. Aiheellisesti Suomen palloliittoa kutsutaan pöllöliitoksi.  

Palloliiton hallituksen puheenjohtajana toimii kokoomuslainen Sauli Niinistö. Veikkausliigan hallituksen puheenjohtajana demarivaikuttaja Lasse Lehtinen. Molemmat ovat olleet esillä, kun keskustellaan maamme seuraavasta presidentistä.

Miten kyseiset herrat pystyvät hoitamaan maamme asioita, kun eivät pysty luotsaamaan suomalaista jalkapalloa. On kansainvälisestikin kiusallista tällainen töpeksiminen.

Toivon mukaan uusi päävalmentaja Mixu Paatelainen saa Suomen maajoukkueen pelaamaan menestyksekkäästi huolimatta jalkapallohallinnon sekavuudesta.

Jotain järkevää pitäsi nyt tehdä. Jep. Jep.