KESKUSTAN KANNATUS ON SÄILYNYT VAKAANA

Taloustutkimuksen Yle uutisille tekemä tänään julkistettu mielipidetiedustelu osoitti, että Hesarin käynnistämä vaalirahamyllytys ei ole sekoittanut suomalaisten mieliä. Yhtenä esimerkkinä hyökkäyksen voimasta oli se, että Hesari kävi keskustan kimppuun yhden päivän lehdessään kymmenen toimittajan voimin. Turha päätoimittaja Janne Virkkusen on antaa lausuntoja puolueitten tasapuolisesta kohtelusta. Onneksi suomalaiset tietävät missä mennään. Tähän jatkuvaan median vaalirahojen vellomiseen on kyllästytty.

Oikein ja kohtuullista vain olisi, että herhiläänä tässä asiassa toimineen demarikansanedustaja Jukka Gustafssonin puolueen taustavoimat ja tukijat tuotaisiin kaiken kansan ihmeteltäväksi. Mutta siihen ei puolueeton Virkkusen Hesari taida ryhtyä. Hesarilla alkaa olla Suomessa enempi tiedotusvaltaa kuin suomalaisten inhoamalla mogulipääministeri Silvio Berlusconilla Italiassa. Kun otetaan mittasuhteet huomioon, niin enempikin.

Se on huolestuttavaa.